Additional information
Tüüp | |
---|---|
Viinamarjasort | |
Piirkond | |
Serveerimine | |
Maht |
Tüüp | |
---|---|
Viinamarjasort | |
Piirkond | |
Serveerimine | |
Maht |
Buglioni lendas kõrgelt juba algusaastatel kui tootjad kutsusid kogenud sommeljee degusteerima nende esimest Ripassot. Sommeljeele avaldas vein nõnda suurt muljet, et õnnitles veinimeistreid hea Amarone valmimise eest. Täna esindab Buglioni Valpolicella erinevaid variatsioone, mille keskmes on kvaliteet, elegantsus ja komplekssus. www.buglioni.it
Show productsDescription |
Tumedalt rubiinpunase Valpolicella Ripasso lõhnabukett on külluslik ja jõuline, milles kohtuvad küpsed viljad idamaiste vürtside, tubaka ja kerge vanillinoodiga. Aroomielemendid kanduvad hästi maitsesse, mis loovad veini hea balansi. Pehmed tanniinid, velvetine struktuur ja pikk järelmaitse kujundavad harmoonia, mida võimalik nautida nii täna kui ka aastate pärast. |
---|---|
Food suggestion | Grillitud, kauaküpsetatud või hautatud punane liha, lammas, uluk, rammus risotto, seened, ürdid, küpsed ja tugevamaitselised juustud. |