Additional information
Tüüp | |
---|---|
Piirkond | |
Viinamarjasort | |
Serveerimine | |
Maht |
Tüüp | |
---|---|
Piirkond | |
Viinamarjasort | |
Serveerimine | |
Maht |
Description |
Sügav rubiinpunane, rikkalik ja intensiivne kuiv vein. Aroomis punased ja mustad metsamarjad, okaspuud, balsamico kreemi, šokolaadi, vanilje ja musta pipra nüansid. Maitse on väga mitmekesine, jõuline, sametise tekstuuriga, hästi segatud ümarad tanniinid ja hape. Lopsakad küpsed põldmarjad, mustikad, ploomid, mustsõstrad, murelid, isegi veidi vaarikat ja jõhvikat, lõpus meeldiv vürtsisus, mis kõik omavahel heas tasakaalus koos pika viimistlusega. |
---|---|
Food suggestion | Itaalia pärased vürtsikad salaamid, Lõuna-Itaalia pärased tomatised pastaroad liha põhiste raguudega. Grillitud veis, lammas, metssiga. Lambakotletid, pajaroad, küpsetatud juurviljad. Keskmise täidlusega lehma -ja lambapiima juustud, ka ürdijuustud. |