Additional information
Tüüp | |
---|---|
Piirkond | |
Viinamarjasort | |
Serveerimine | |
Maht |
Tüüp | |
---|---|
Piirkond | |
Viinamarjasort | |
Serveerimine | |
Maht |
Elisabeth Pichler-Krutzler ja Erich Krutzler, mõlemad kasvasid üles viinamarjakasvatuses, naine Wachaus ja mees Lõuna-Burgenlandis. 2007. aastal alguse saanud veinimaja oli nende abielu loogiline jätk. Omapärases Dürnsteini külas valmistatakse erinevaid veine, kasutades sorte Grüner Veltliner ja Riesling, sellistes kuulsates veiniaedades nagu Klostersatz, Supperin, Loibenberg, Kellerberg või Pfaffenberg. Doonau jõe ainulaadsel maastikul, loodust austades, suure hoolitsuse ja kirega kasvatatud marjad, annavad veine, mis peegeldavad oma terroiri igast küljest.
Show productsDescription |
Läikiv rohekaskollane kuiv vein. Õrn viinamarjade ja troopiliste puuviljade aroom. Maitselt kenasti tasakaalus, mahlane, särtsakas ja värskendav hea komplekssusega, peen mesine puudutus, integreeritud happesus, atraktiivselt mineraalne lõpp. |
---|---|
Food suggestion | Punane kala, grillitud linnuliha, sealiha põhised toidud. |